HK-C03-04-PBB

Venesia Putih / Coklat / Grey

Tutup truk koleksi Hanukeii® Dheweke digawe lan kanggo wanita saiki, bebas lan semangat. Vanguard, harmoni lan kebebasan #BAREFOOTLIFE

  • Tutup truk kanggo wanita Hanukeii

    • Desain saiki kanggo wanita avant-garde
    • Penutupan mburi sing bisa diatur kanthi sistem "Snap-Back"
    • 60% katun / 40% poliester
    • Gaya Truk
    • 5 Panel kanthi visor sudhut mlengkung
    • PENTING: Aja ngumbah ing mesin cuci, sampeyan kudu ngumbah nganggo tangan
  • Gaya, kaendahan, alam, estetika, modernitas, avant-garde ... Wanita ing abad kaping XNUMX kuwat lan percaya dhiri. Dadi wanita sinonim karo wani. Dadi wanita sing sukses sinonim karo nglawan kekalahan lan tipis. Dadi wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang dadi pria, iku mung prekara sing beda uga apik lan istimewa. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo kekuwatan alam semesta: harmoni, sensitivitas, tutul, detail, kesederhanaan lan kerumitan sekaligus.

    En Hanukeii awake dhewe selaras karo kabutuhane wanita saiki. Kita nggawe produk kanggo wanita saiki sing ngerti apa sing dikarepake lan kepiye kekarepane, mula kita menehi pengalaman lan nyenengake.

    Kita seneng urip kanthi tenang lan luwih penting, kita seneng urip kanthi tentrem. #barefootlife

  • Caps minangka aksesoris praktis kanggo mbela awake dhewe saka srengenge sing uga bisa nemtokake gaya lan kepribadian sampeyan.

    Saiki dheweke wis dadi ciri khas mode saiki, kanthi sawetara selebriti saka jagad mode lan olahraga, sing durung tampil kanthi tutup bolong ing lingkungan kabeh jinis ing musim panas lan musim salju.

    Jinis penutupan sing bisa diatur Snapback pas karo ukuran sirah. Klasik sing diilhami taun 80-an lan 90-an. Tutup truk kita wis kabentuk kanthi sudhut mlengkung. Dheweke sampurna kanggo ngancani sampeyan ing perjalanan sekitar planet bumi utawa ing rutinitas sampeyan.


Topi truk kanggo wanita


GAMPANG SIMPLE

Kadhangkala desain sing sederhana, nanging visual sing apik lan unsur-unsur sing dibutuhake, luwih apik tinimbang liyane kanthi warna utawa ornamen. Luwih gampang nggabungake aksesoris sing wicaksana lan sederhana menyang tampilan sing dimuat tinimbang kudu dibalikke.

Kanggo eso en Hanukeii Kita wis milih ngrancang koleksi tutup bisbol sing, saliyane kanggo nggayuh fungsi proteksi marang sinar srengenge sing mbebayani, dirancang supaya sampeyan bisa nggabung karo klambi santai utawa perkotaan, sandhangan pantai lan malah karo sing sampeyan gunakake kanggo olahraga.

Topi kasebut dirancang dening para profesional mode sing mutusake nyuda elemen sing ngganggu lan fokus kanggo nambah jeneng Hanukeii. Kanggo menehi luwih dinamisme, ditambahake, kanthi nada sing padha karo sinar srengenge utawa srengenge surup, sawetara garis sing mbatesi logo merek kasebut. Desain iki ana ing bentuk tambalan ing sisih ngarep tutup, sing duwe nada abu-abu minangka latar mburi sing katon putih.

INSPIRASI SELATAN

Elemen sing ditambahake ing tutup kita yaiku jeneng merek kita: Hanukeii. Jeneng sing sejatine ditunggu-tunggu: Hanukeii iku konsep, ora mung tembung.

Hanukeii Lair saka ide sing sederhana lan anodyne sing muncul ing wilayah California Selatan ing perjalanan sing ditindakake karo kabeh tim desainer lan komunikator merek. Kita pengin ngerti apa sing ndhelik ing antarane dalan, pantai lan tampilan masarakat.

Sawise pirang-pirang wulan ngunjungi Pantai Laguna, Hyde Street ing California, Pasar Kidul San Francisco lan nonton, saben dina nalika srengenge surup ing Pasifik, kita mutusake apa wae sing ditindakake karo koleksi mbesuk, dheweke kudu duwe intine sing kita tliti kanthi tliti: katenangan, aroma segara, keanggunan lan tren.

Napa CAP TRUCKER?

Saliyane seneng desain topi baseball khas, kita uga inspirasi karo sejarah aksesoris iki. Sederhana kaya aksesoris sing dipakai para pemain bisbol kanggo nglindhungi sirahe saka srengenge lan adhem, wis tekan jaman saiki dadi aksesoris busana mutlak, tanpa wates wektu, tanpa jinis utawa umur, lan ora nate sirna.

Mode digawe kaya iki, meh tanpa karsa, meh kebeneran, lan lintasan sing ditindakake karakteristik iki ndadekake kita terus nggawe lan mikir cara anyar kanggo nyukupi kabutuhane para konsumen, amarga sapa sing ngerti apa sing bakal ditindakake ing mangsa ngarep kanggo kita.

 


 

#BAREFOOTLIFE

Nalika seneng-seneng ora ana kuwatir. Hanukeii iku luwih saka mung tembung, iku gaya urip, pangrasa, cara dadi. Kita minangka generasi bocah-bocah wadon sing ngerti pentinge ninggalake kekuwatan lan urip kanthi wayahe ... Kita ngerti kepenak banget nalika nyopot sepatune, mlaku tanpa alas lan lali kuwatir sampeyan melu ngulandara ing urip kasebut kudu ditawakake, pamer kanthi apik lan modis sawayah-wayah.

Ora diidini watesan nalika urip a #BAREFOOTLIFE.

 

[tengah]