HK-C01-18-PBB

Kanguru Coklat / Biru

Tutup truk koleksi Hanukeii® Dheweke digawe lan kanggo wanita saiki, bebas lan semangat. Vanguard, harmoni lan kebebasan #BAREFOOTLIFE

  • Tutup truk kanggo wanita Hanukeii

    • Desain saiki kanggo wanita avant-garde
    • Penutupan mburi sing bisa diatur kanthi sistem "Snap-Back"
    • 60% katun / 40% poliester
    • Gaya Truk
    • 5 Panel kanthi visor sudhut mlengkung
    • PENTING: Aja ngumbah ing mesin cuci, sampeyan kudu ngumbah nganggo tangan
  • Gaya, kaendahan, alam, estetika, modernitas, avant-garde ... Wanita ing abad kaping XNUMX kuwat lan percaya dhiri. Dadi wanita sinonim karo wani. Dadi wanita sing sukses sinonim karo nglawan kekalahan lan tipis. Dadi wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang dadi pria, iku mung prekara sing beda uga apik lan istimewa. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo kekuwatan alam semesta: harmoni, sensitivitas, tutul, detail, kesederhanaan lan kerumitan sekaligus.

    En Hanukeii awake dhewe selaras karo kabutuhane wanita saiki. Kita nggawe produk kanggo wanita saiki sing ngerti apa sing dikarepake lan kepiye kekarepane, mula kita menehi pengalaman lan nyenengake.

    Kita seneng urip kanthi tenang lan luwih penting, kita seneng urip kanthi tentrem. #barefootlife

  • Caps minangka aksesoris praktis kanggo mbela awake dhewe saka srengenge sing uga bisa nemtokake gaya lan kepribadian sampeyan.

    Saiki dheweke wis dadi ciri khas mode saiki, kanthi sawetara selebriti saka jagad mode lan olahraga, sing durung tampil kanthi tutup bolong ing lingkungan kabeh jinis ing musim panas lan musim salju.

    Jinis penutupan sing bisa diatur Snapback pas karo ukuran sirah. Klasik sing diilhami taun 80-an lan 90-an. Tutup truk kita wis kabentuk kanthi sudhut mlengkung. Dheweke sampurna kanggo ngancani sampeyan ing perjalanan sekitar planet bumi utawa ing rutinitas sampeyan.


Topi truk kanggo wanita


INSPIRASI Kewan

Kita urip ing jagad sing urip bebarengan karo makhluk urip sing ora bisa dietung. Ana sing galak, sing liyane dadi rumah tangga, lan uga ora bisa dideleng lan liyane sing kita wedi karo ukuran lan kekuwatane.

En Hanukeii kita wis nggawe koleksi tutup sing inspirasi saka kewan; ing zebra, Koala, lumba-lumba, rubah ... Kita nawakake koleksi iki kanthi macem-macem warna lan format, supaya kewan apa wae sing sampeyan kenal, sampeyan bisa nemokake komplit sing cocog kanggo sampeyan.

Salah sawijining kecenderungan sing paling umum ing obrolan, game utawa uga ing refleksi pribadi kita, yaiku mikir karo kewan sing kita identifikasi, karo wong liya sing nggandhengake kita utawa sing pengin kita mirip; Lan sanajan kita ora nuduhake basa lisan, kita tetep komunikasi karo wong liya. Sawetara menehi inspirasi kanggo kita ngajeni, liyane elegan, wong liya sing kita kenal kanthi wani lan wani, lan wong liya sing dianggep isin utawa ringkih.

Apa sampeyan wis ngerti kewan referensi sampeyan, kewan sing menehi inspirasi utawa menehi kekuwatan? Kita yakin manawa diwakili ing koleksi topi saka Hanukeii

 

KAMI KANG NGAKAK

Cara busana, cara milih aksesoris sing ana gandhengane karo tampilan saben dinane, utawa sing apik banget lan pengin diduweni lan ditambahake ing lemari klambi yaiku faktor sing mbukak sawetara kepribadian lan sipat karakter kita. 

Kepiye supaya wong liya bisa ndeleng, kepiye kepengin ndeleng awake dhewe saben dina nalika metu saka omah lan jinis aksesoris sing nggawe kita kepenak bisa ditemtokake nalika nuduhake kabeh jinis kita ing jagad.

En Hanukeii Kita pengin sampeyan rumangsa satus persen lan nggawe topi iki inspirasi saka kewan lan adaptasi karo gaya sampeyan.

 

KAPAN TRUCKER

Garis tutup iki cocog karo tren tutup truk khas, sing dadi fenomena revolusioner ing saindenging jagad wiwit lair. On Hanukeii Kita seneng topi baseball, lan kita wis ngrancang aksesoris iki sing disesuaikan karo gaya kita.

Topi sing diilhami dening jagad kewan duwe struktur sing sisih mburi bolong, lan sisih ngarep duwe visor sing nyegah sinar srengenge ora bisa mlebu ing mripat. Ing sisih ndhuwur visor, kita nyedhiyakake tambalan ing endi kewan digambarake kanthi asmane ing ngisor.

 


 

#BAREFOOTLIFE

Nalika seneng-seneng ora ana kuwatir. Hanukeii iku luwih saka mung tembung, iku gaya urip, pangrasa, cara dadi. Kita minangka generasi bocah-bocah wadon sing ngerti pentinge ninggalake kekuwatan lan urip kanthi wayahe ... Kita ngerti kepenak banget nalika nyopot sepatune, mlaku tanpa alas lan lali kuwatir sampeyan melu ngulandara ing urip kasebut kudu ditawakake, pamer kanthi apik lan modis sawayah-wayah.

Ora diidini watesan nalika urip a #BAREFOOTLIFE.

 

[tengah]