HK-006-01-PBB

SoMa Ireng / Ireng

Sunglasses Hanukeii® Dheweke digawe lan kanggo wanita saiki, bebas lan semangat. Vanguard, harmoni lan kebebasan #BAREFOOTLIFE

  • Karakteristik Kacamata Terpolarisasi Hanukeii

    • Bingkai seger lan saiki kanggo wanita avant-garde
    • Lensa TAC Polarisasi Definisi Tinggi
    • CAT.3 - Perlindhungan UV400
    • Pigura digawe saka polikarbonat entheng maksimum.
    • Kasus mikrofiber klebu sampeyan bisa nyimpen kacamata lan ngresiki lensa
  • Gaya, kaendahan, alami, estetika, modernitas, avant-garde ... Wanita ing abad kaping XNUMX kuwat lan percaya dhiri. Dadi wanita sinonim karo wani. Dadi wanita sing sukses sinonim karo nglawan kekalahan lan tipis. Dadi wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang dadi pria, iku mung prekara sing beda uga apik lan istimewa. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo kekuwatan alam semesta: harmoni, sensitivitas, tutul, detail, kesederhanaan lan kerumitan sekaligus.

    En Hanukeii awake dhewe selaras karo kabutuhane wanita saiki. Kita nggawe produk kanggo wanita saiki sing ngerti apa sing dikarepake lan kepiye kekarepane, lan kita menehi pengalaman lan rasa seneng.

    Kita seneng urip kanthi tenang lan luwih penting, kita seneng urip kanthi tentrem. #barefootlife

  • Kacamata hitam iki wis diproduksi nganggo lensa polarisasi sing bisa mblokir sinar srengenge kanthi efektif lan uga silau lan bayangan sing digawe saka permukaan sing lancar kayata trotoar dalan, banyu segara, lsp. Mula nggayuh sesanti sing luwih alus lan luwih nyaman uga ngasilake warna lan kontras sing luwih alami.

    Dheweke duwe perlindungan UV400 ing kategori 3, saengga dadi pilihan sing tepat kanggo olahraga banyu lan olahraga musim salju, uga sampurna kanggo panggunaan saben dina lan cocog kanggo nyopir.

    Kacamata kacamata Definisi tinggi TAC HD LENGKAP Bahan kasebut digawe saka bahan sing nyedhiyakake kontras lan ketajaman sing dhuwur.


Kacamata kanggo wanita model polarisasi SoMa


KOLEKSI SOMA

24 jam ing Pasar Kidul, tetanggan mitos ing kutha San Francisco, ing California, cukup kanggo kita njupuk kabeh inspirasi sing dibutuhake lan mbaptis koleksi kacamata hitam kanthi akronim sing misuwur sing menehi wilayah Amerika iki jenenge: SOMA.

Sajrone nginep ing San Francisco, kita bisa ngerti yen urip ing kana lumaku kanthi cepet, wong mlaku kanthi cepet, cepet-cepet, tanpa ngerti sejatine tujuane lan tanpa fokus ing lingkungane.

Sejatine manawa gedhene bangunan, pasokan museum utawa pirang-pirang restoran impen sing nguwasani lingkungan sampeyan, bisa nggawe pengalaman rada gedhe; nanging, kita fokus kanggo ngrasakake lan ngapresiasi bocah-bocah cilik, lan sawetara prekara sing katon alon-alon ing dalan-dalan ing kutha tanpa wates iki; Iki minangka kontras terus-terusan sing menehi kepribadian SOMA, lingkungan sing katon mekanik lan teknologi, sing nalika kita ndeleng sudhut, nyedhiyakake taman kanthi labirin, kanthi kembang sing mekar lan mekar.

Ing nggawe koleksi kita Soma, kita wis menehi pajeg kanggo South Of Market kanthi ngrancang model kacamata kaca versi XL, sing cocog karo ukuran lingkungan California. Kita wis rada adoh saka kalem sing kita rasakake ing pantai lan pasir, saka konsep kebebasan sing dingerteni minangka panggung kosong sing nunggu urip, lan kita fokus ing gaya dalan, urip sing ora sopan lan masarakat , sing uga bisa menehi kita bebas saka wektu ke wektu kanthi ngrasakake kaya ora katon ing akeh lan bisa dadi wong sing dikarepake nalika pengin.

 


 

#BAREFOOTLIFE

Nalika seneng-seneng ora ana kuwatir. Hanukeii iku luwih saka mung tembung, iku gaya urip, pangrasa, cara dadi. Kita minangka generasi bocah-bocah wadon sing ngerti pentinge ninggalake kekuwatan lan urip kanthi wayahe ... Kita ngerti kepenak banget nalika nyopot sepatune, mlaku tanpa alas lan lali kuwatir sampeyan melu ngulandara ing urip kasebut kudu ditawakake, pamer kanthi apik lan modis sawayah-wayah.

Ora diidini watesan nalika urip a #BAREFOOTLIFE.

 

[tengah]