0

Cart sampeyan kosong

HK-005-03-PBB

Kura-kura Laguna / Ireng

Sunglasses Hanukeii® Dheweke digawe lan kanggo wanita saiki, bebas lan semangat. Vanguard, harmoni lan kebebasan #BAREFOOTLIFE

  • Karakteristik Kacamata Terpolarisasi Hanukeii

    • Bingkai seger lan saiki kanggo wanita avant-garde
    • Lensa TAC Polarisasi Definisi Tinggi
    • CAT.3 - Perlindhungan UV400
    • Pigura digawe saka polikarbonat entheng maksimum.
    • Kasus mikrofiber klebu sampeyan bisa nyimpen kacamata lan ngresiki lensa
  • Gaya, kaendahan, alami, estetika, modernitas, avant-garde ... Wanita ing abad kaping XNUMX kuwat lan percaya dhiri. Dadi wanita sinonim karo wani. Dadi wanita sing sukses sinonim karo nglawan kekalahan lan tipis. Dadi wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang dadi pria, iku mung prekara sing beda uga apik lan istimewa. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo kekuwatan alam semesta: harmoni, sensitivitas, tutul, detail, kesederhanaan lan kerumitan sekaligus.

    En Hanukeii awake dhewe selaras karo kabutuhane wanita saiki. Kita nggawe produk kanggo wanita saiki sing ngerti apa sing dikarepake lan kepiye kekarepane, lan kita menehi pengalaman lan rasa seneng.

    Kita seneng urip kanthi tenang lan luwih penting, kita seneng urip kanthi tentrem. #barefootlife

  • Kacamata hitam iki wis diproduksi nganggo lensa polarisasi sing bisa mblokir sinar srengenge kanthi efektif lan uga silau lan bayangan sing digawe saka permukaan sing lancar kayata trotoar dalan, banyu segara, lsp. Mula nggayuh sesanti sing luwih alus lan luwih nyaman uga ngasilake warna lan kontras sing luwih alami.

    Dheweke duwe perlindungan UV400 ing kategori 3, saengga dadi pilihan sing tepat kanggo olahraga banyu lan olahraga musim salju, uga sampurna kanggo panggunaan saben dina lan cocog kanggo nyopir.

    Kacamata kacamata Definisi tinggi TAC HD LENGKAP Bahan kasebut digawe saka bahan sing nyedhiyakake kontras lan ketajaman sing dhuwur.


Kacamata kanggo wanita model Laguna polarisasi


KOLEKSI LAGUNA

Pantai Laguna mesthi dadi papan sing menehi inspirasi kanggo nggawe koleksi kacamata kaca Laguna. Sing paling istimewa babagan kutha pesisir cilik iki yaiku guwa-guwa, pantai lan teluk, sing masing-masing duwe kepribadian lan energi sing unik.

En Hanukeii Kita kepengin banget ing pantai, mlaku-mlaku tanpa alas ing wedhi, amarga rumangsa yen wektu sing pas karo mlaku-mlaku ing pinggir segara iku langgeng. Kita uga duwe semangat kanggo mode lan ngupayakake ngirim lan nyebarake intine.

Koleksi Laguna kita dipengaruhi banget dening telung pantai sing ditemoni nalika nyebrang Pantai Laguna saka sisih lor menyang kidul. Ing tangan siji, lanskap, warna banyu lan pasir ing Pantai Pulau Treasure, ing kana kita ngerteni yen kita ana ing papan sing sampurna kanggo menehi kelas yoga esuk, foto lan ngaso ing pasir sing ngerti views sing ngubengi kita. Werna samak, meh ireng saka wedhi 1000 Steps Beach lan pirang-pirang laguna lan alur sing ditemokake ing pojok rahasia pantai iki, menehi warna kanggo salah sawijining model Laguna. Ing Pantai Rockpile, kita ngrasakake nempuh swarga. Wilayah sing watu iki, kebak wit kurma lan vegetasi iki isih dadi misteri tumrap masarakat, amarga kita ora bisa nemokake sapa-sapa sajrone nginep ing kono, lan rumangsa yen pasisir iku kanggo awake dhewe lan uga kanggo dheweke.

Kita duwe kesempatan kanggo ngamati para petani lan warga lokal sing nekani dina ing Pantai Laguna, kita bakal nggawa gaya lan rasa percaya dhiri saka wong-wong California lan mutusake manawa ora bakal model pigeonh model dadi siji gaya; Kacamata hitam kita ana ing antarane gaya retro lan tutup mata peti, kabeh dadi tren ing taun iki lan mesthine kudu diwenehi sapa wae sing pengin mlaku-mlaku ing Pantai Laguna.

 


 

#BAREFOOTLIFE

Nalika seneng-seneng ora ana kuwatir. Hanukeii iku luwih saka mung tembung, iku gaya urip, pangrasa, cara dadi. Kita minangka generasi bocah-bocah wadon sing ngerti pentinge ninggalake kekuwatan lan urip kanthi wayahe ... Kita ngerti kepenak banget nalika nyopot sepatune, mlaku tanpa alas lan lali kuwatir sampeyan melu ngulandara ing urip kasebut kudu ditawakake, pamer kanthi apik lan modis sawayah-wayah.

Ora diidini watesan nalika urip a #BAREFOOTLIFE.

 

[tengah]