HK-007-02-PBB

Southcal Ijo / Ireng

Sunglasses Hanukeii® Dheweke digawe lan kanggo wanita saiki, bebas lan semangat. Vanguard, harmoni lan kebebasan #BAREFOOTLIFE

  • Karakteristik Kacamata Terpolarisasi Hanukeii

    • Bingkai seger lan saiki kanggo wanita avant-garde
    • Lensa TAC Polarisasi Definisi Tinggi
    • CAT.3 - Perlindhungan UV400
    • Pigura digawe saka polikarbonat entheng maksimum.
    • Kasus mikrofiber klebu sampeyan bisa nyimpen kacamata lan ngresiki lensa
  • Gaya, kaendahan, alami, estetika, modernitas, avant-garde ... Wanita ing abad kaping XNUMX kuwat lan percaya dhiri. Dadi wanita sinonim karo wani. Dadi wanita sing sukses sinonim karo nglawan kekalahan lan tipis. Dadi wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang dadi pria, iku mung prekara sing beda uga apik lan istimewa. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo kekuwatan alam semesta: harmoni, sensitivitas, tutul, detail, kesederhanaan lan kerumitan sekaligus.

    En Hanukeii awake dhewe selaras karo kabutuhane wanita saiki. Kita nggawe produk kanggo wanita saiki sing ngerti apa sing dikarepake lan kepiye kekarepane, lan kita menehi pengalaman lan rasa seneng.

    Kita seneng urip kanthi tenang lan luwih penting, kita seneng urip kanthi tentrem. #barefootlife

  • Kacamata hitam iki wis diproduksi nganggo lensa polarisasi sing bisa mblokir sinar srengenge kanthi efektif lan uga silau lan bayangan sing digawe saka permukaan sing lancar kayata trotoar dalan, banyu segara, lsp. Mula nggayuh sesanti sing luwih alus lan luwih nyaman uga ngasilake warna lan kontras sing luwih alami.

    Dheweke duwe perlindungan UV400 ing kategori 3, saengga dadi pilihan sing tepat kanggo olahraga banyu lan olahraga musim salju, uga sampurna kanggo panggunaan saben dina lan cocog kanggo nyopir.

    Kacamata kacamata Definisi tinggi TAC HD LENGKAP Bahan kasebut digawe saka bahan sing nyedhiyakake kontras lan ketajaman sing dhuwur.


Kacamata kanggo wanita model Southcal polarisasi


KOLEKSI SOUTHAL

Apa wae sing sampeyan goleki, ing Southern California sampeyan bakal nemokake:

Lampu, musim panas, surfing, kacepetan, pesisir lan segara utawa tenang banget pesisir pesisir sing dadi lintang ing wilayah kasebut minangka sawetara karakteristik sing menehi inspirasi kanggo ngrancang kacamata asli lan apik banget. SOUTHCAL. Desain lan pemasangan model SOUTHCAL kita uga minangka asil saka pengaruh anane fashion lan seni ing wilayah kasebut, lan kekuwatan industri film kanggo awake dhewe; nyatane, kacamata kita bisa ngelingake babagan typeface sing digunakake ing salah sawijining poster paling misuwur ing saindenging jagad, sing bisa diwaca: HOLLYWOOD kanthi cara sing amba.

Nanging nalika nerangake model-model ing koleksi iki, kita bakal nggawa pengaruh saka musim gugur ing California Selatan, ing wilayah-wilayah ing kebon apel ing wulan Oktober, ing peternakan sing sepi lan asor. kutha Oak Glen, ing endi pedunung ing kutha Los Angeles sing sibuk kumpul kanggo ngaso lan urip nalika kesed ing pungkasan mangsa panas.

Rasane kaya tiba ing California Selatan teka nalika cuaca surup lan godhong-godhongan wit tiba kanthi cara khusus lan mega nutupi langit tanpa ngidini srengenge surup. Kacamata kita uga diilhami kanthi cara godhong nganggo warna ijo lan botol sing khas ing latar mburi jejak Stoddard, ing endi warna musim gugur paling apik.

 


 

#BAREFOOTLIFE

Nalika seneng-seneng ora ana kuwatir. Hanukeii iku luwih saka mung tembung, iku gaya urip, pangrasa, cara dadi. Kita minangka generasi bocah-bocah wadon sing ngerti pentinge ninggalake kekuwatan lan urip kanthi wayahe ... Kita ngerti kepenak banget nalika nyopot sepatune, mlaku tanpa alas lan lali kuwatir sampeyan melu ngulandara ing urip kasebut kudu ditawakake, pamer kanthi apik lan modis sawayah-wayah.

Ora diidini watesan nalika urip a #BAREFOOTLIFE.

 

[tengah]