HK-009-02-PBB

Kura-kura Pasifik / Ireng

Sunglasses Hanukeii® Dheweke digawe lan kanggo wanita saiki, bebas lan semangat. Vanguard, harmoni lan kebebasan #BAREFOOTLIFE

  • Karakteristik Kacamata Terpolarisasi Hanukeii

    • Bingkai seger lan saiki kanggo wanita avant-garde
    • Lensa TAC Polarisasi Definisi Tinggi
    • CAT.3 - Perlindhungan UV400
    • Pigura digawe saka polikarbonat entheng maksimum.
    • Kasus mikrofiber klebu sampeyan bisa nyimpen kacamata lan ngresiki lensa
  • Gaya, kaendahan, alami, estetika, modernitas, avant-garde ... Wanita ing abad kaping XNUMX kuwat lan percaya dhiri. Dadi wanita sinonim karo wani. Dadi wanita sing sukses sinonim karo nglawan kekalahan lan tipis. Dadi wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang dadi pria, iku mung prekara sing beda uga apik lan istimewa. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo kekuwatan alam semesta: harmoni, sensitivitas, tutul, detail, kesederhanaan lan kerumitan sekaligus.

    En Hanukeii awake dhewe selaras karo kabutuhane wanita saiki. Kita nggawe produk kanggo wanita saiki sing ngerti apa sing dikarepake lan kepiye kekarepane, lan kita menehi pengalaman lan rasa seneng.

    Kita seneng urip kanthi tenang lan luwih penting, kita seneng urip kanthi tentrem. #barefootlife

  • Kacamata hitam iki wis diproduksi nganggo lensa polarisasi sing bisa mblokir sinar srengenge kanthi efektif lan uga silau lan bayangan sing digawe saka permukaan sing lancar kayata trotoar dalan, banyu segara, lsp. Mula nggayuh sesanti sing luwih alus lan luwih nyaman uga ngasilake warna lan kontras sing luwih alami.

    Dheweke duwe perlindungan UV400 ing kategori 3, saengga dadi pilihan sing tepat kanggo olahraga banyu lan olahraga musim salju, uga sampurna kanggo panggunaan saben dina lan cocog kanggo nyopir.

    Kacamata kacamata Definisi tinggi TAC HD LENGKAP Bahan kasebut digawe saka bahan sing nyedhiyakake kontras lan ketajaman sing dhuwur.


Kacamata kanggo wanita polarisasi model PACIFIC


KOLEKSI PACIFIK

Samodra Pasifik minangka sumber inspirasi liyane kanggo Hanukeii lan kanggo nggawe koleksi koleksi liyane sing digawe ing pesisir Baja California.

Banyu saka Pasifik iku adhem, menehi inspirasi kanggo ngatasi kekuwatan lan menehi kita ngajeni, mula ngerti yen ora bisa dikendhaleni lan bebas kabeh. Kita ngerti manawa bisa urip bebarengan karo dheweke lan nikmati kabeh sing ditawakake, malah ngidini kita rumangsa ana gandhengane lan manunggal karo dheweke.

California adus karo banyu segara iki, sing ngidini nawakake srengenge surup lan rute liwat kutha-kutha sing ana ing pesisir. Kanggo nggawe lan ngrancang model PACIFIC, kita mutusake lelungan rute Pasifik nganggo mobil lan bisa ngunjungi tujuan sing luar biasa kayata mercusuar Point Bonita, sawijining penjaga setia Teluk San Francisco sing menehi pandangan sing apik lan bisa dipikirake. ing Jembatan Golden Gate, utawa Half Moon Bay, sing ndawakake lan mbukak arah segara, tentrem sing dihirup hawa murni kaya ngono, lan ing wayah wengi tiba ing ngarep kita ninggalake kita dhewe karo samodra, nggawe kita pengin tetep ing kana tanpa wates. Papan liya sing ditemokake sekti lan sugestif yaiku colokan vulkanik Morro Bay, amba lan diubengi bukit pasir.

Kabeh warna, bentuk watu, intensitas sing diwenehi mujur nengen lan sambungan sing kita rasakake karo alam lan sisih California sing paling liar lan cilik sing dimanipulasi, mbantu kita nggawe koleksi PACIFIC, sing nada kaya pasir ing pantai, cangkang-cangkang sing ditemokake setengah dikubur ing wedhi lan peteng sing ngubengi kita nalika nyelehake ing sangisore banyu segara sing beku.

 


 

#BAREFOOTLIFE

Nalika seneng-seneng ora ana kuwatir. Hanukeii iku luwih saka mung tembung, iku gaya urip, pangrasa, cara dadi. Kita minangka generasi bocah-bocah wadon sing ngerti pentinge ninggalake kekuwatan lan urip kanthi wayahe ... Kita ngerti kepenak banget nalika nyopot sepatune, mlaku tanpa alas lan lali kuwatir sampeyan melu ngulandara ing urip kasebut kudu ditawakake, pamer kanthi apik lan modis sawayah-wayah.

Ora diidini watesan nalika urip a #BAREFOOTLIFE.

 

[tengah]