HK-008-03-PBB

Kampung Jambon / Ireng

Sunglasses Hanukeii® Dheweke digawe lan kanggo wanita saiki, bebas lan semangat. Vanguard, harmoni lan kebebasan #BAREFOOTLIFE

  • Karakteristik Kacamata Terpolarisasi Hanukeii

    • Bingkai seger lan saiki kanggo wanita avant-garde
    • Lensa TAC Polarisasi Definisi Tinggi
    • CAT.3 - Perlindhungan UV400
    • Pigura digawe saka polikarbonat entheng maksimum.
    • Kasus mikrofiber klebu sampeyan bisa nyimpen kacamata lan ngresiki lensa
  • Gaya, kaendahan, alami, estetika, modernitas, avant-garde ... Wanita ing abad kaping XNUMX kuwat lan percaya dhiri. Dadi wanita sinonim karo wani. Dadi wanita sing sukses sinonim karo nglawan kekalahan lan tipis. Dadi wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang dadi pria, iku mung prekara sing beda uga apik lan istimewa. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo kekuwatan alam semesta: harmoni, sensitivitas, tutul, detail, kesederhanaan lan kerumitan sekaligus.

    En Hanukeii awake dhewe selaras karo kabutuhane wanita saiki. Kita nggawe produk kanggo wanita saiki sing ngerti apa sing dikarepake lan kepiye kekarepane, lan kita menehi pengalaman lan rasa seneng.

    Kita seneng urip kanthi tenang lan luwih penting, kita seneng urip kanthi tentrem. #barefootlife

  • Kacamata hitam iki wis diproduksi nganggo lensa polarisasi sing bisa mblokir sinar srengenge kanthi efektif lan uga silau lan bayangan sing digawe saka permukaan sing lancar kayata trotoar dalan, banyu segara, lsp. Mula nggayuh sesanti sing luwih alus lan luwih nyaman uga ngasilake warna lan kontras sing luwih alami.

    Dheweke duwe perlindungan UV400 ing kategori 3, saengga dadi pilihan sing tepat kanggo olahraga banyu lan olahraga musim salju, uga sampurna kanggo panggunaan saben dina lan cocog kanggo nyopir.

    Kacamata kacamata Definisi tinggi TAC HD LENGKAP Bahan kasebut digawe saka bahan sing nyedhiyakake kontras lan ketajaman sing dhuwur.


Kacamata kanggo wanita model polarisasi Desa


KOLEKSI DESA

Koleksi VILLAGE kita diilhami dening kabeh kutha cilik, kutha gisik, lan kutha ing sacedhake gunung sing nyapu California saka ndhuwur nganti ngisor.

Ora nggumunake manawa saben pojokan negara sing wis dibukak wis menehi kesan, amarga masing-masing nuduhake kekayaan sing asring ora bisa dilalekake nalika ngunjungi California sing emas.

Yen mangu-mangu papan sing nyolong ati kita lan nggawe kita nggawe koleksi kacamata VILLAGE, mula ana ing pojokan cilik California Lor, Mendocino, sawijining kutha sing ana ing sadhuwure bukit sing diubengi ombak segara sing kurang saka sewu jiwa warga kalebu seni lan alam. Salah sawijining kahanan sing paling apik sing kita urip ing Mendocino yaiku nalika ndeleng kepiye para panulis lan pelukis lungguh karo notebook lan rakete ing suket, nalika surup, kanggo nyebut nganggo tembung lan warna, sing katon. 

Kutha cilik liyane sing terus ana ing pikirane nalika nindakake proses desain lan produksi koleksi DESA, yaiku Carmel-by-the-sea, ing kana kita ndeleng desain arsitektur lan budaya sing nggabungake gaya pantai California karo pambangunan kutha sing tenang lan lembut sing katon ora pati ngerti.

Kita yakin manawa California minangka papan kanggo macem-macem, kombinasi lan mesthi, gaya lan mode. Umume diarani ana ing tengah-tengah California, mula tren sing nate kesah ing jagad iki, lan amarga iku, koleksi DESA kita wis kalebu Tretungan tren California nggawe desain wani, "lady" banget, sing bakal ora dingerteni ing dhaptar tren musim iki.

 


 

#BAREFOOTLIFE

Nalika seneng-seneng ora ana kuwatir. Hanukeii iku luwih saka mung tembung, iku gaya urip, pangrasa, cara dadi. Kita minangka generasi bocah-bocah wadon sing ngerti pentinge ninggalake kekuwatan lan urip kanthi wayahe ... Kita ngerti kepenak banget nalika nyopot sepatune, mlaku tanpa alas lan lali kuwatir sampeyan melu ngulandara ing urip kasebut kudu ditawakake, pamer kanthi apik lan modis sawayah-wayah.

Ora diidini watesan nalika urip a #BAREFOOTLIFE.

 

[tengah]