0

Cart sampeyan kosong

HK-010-02-PBB

Lombard Pastel / Biru

Sunglasses Hanukeii® Dheweke digawe lan kanggo wanita saiki, bebas lan semangat. Vanguard, harmoni lan kebebasan #BAREFOOTLIFE

  • Karakteristik Kacamata Terpolarisasi Hanukeii

    • Bingkai seger lan saiki kanggo wanita avant-garde
    • Lensa TAC Polarisasi Definisi Tinggi
    • CAT.3 - Perlindhungan UV400
    • Pigura digawe saka polikarbonat entheng maksimum.
    • Kasus mikrofiber klebu sampeyan bisa nyimpen kacamata lan ngresiki lensa
  • Gaya, kaendahan, alami, estetika, modernitas, avant-garde ... Wanita ing abad kaping XNUMX kuwat lan percaya dhiri. Dadi wanita sinonim karo wani. Dadi wanita sing sukses sinonim karo nglawan kekalahan lan tipis. Dadi wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang dadi pria, iku mung prekara sing beda uga apik lan istimewa. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo kekuwatan alam semesta: harmoni, sensitivitas, tutul, detail, kesederhanaan lan kerumitan sekaligus.

    En Hanukeii awake dhewe selaras karo kabutuhane wanita saiki. Kita nggawe produk kanggo wanita saiki sing ngerti apa sing dikarepake lan kepiye kekarepane, lan kita menehi pengalaman lan rasa seneng.

    Kita seneng urip kanthi tenang lan luwih penting, kita seneng urip kanthi tentrem. #barefootlife

  • Kacamata hitam iki wis diproduksi nganggo lensa polarisasi sing bisa mblokir sinar srengenge kanthi efektif lan uga silau lan bayangan sing digawe saka permukaan sing lancar kayata trotoar dalan, banyu segara, lsp. Mula nggayuh sesanti sing luwih alus lan luwih nyaman uga ngasilake warna lan kontras sing luwih alami.

    Dheweke duwe perlindungan UV400 ing kategori 3, saengga dadi pilihan sing tepat kanggo olahraga banyu lan olahraga musim salju, uga sampurna kanggo panggunaan saben dina lan cocog kanggo nyopir.

    Kacamata kacamata Definisi tinggi TAC HD LENGKAP Bahan kasebut digawe saka bahan sing nyedhiyakake kontras lan ketajaman sing dhuwur.


Kacamata kanggo wanita model Lombard polarisasi


KOLEKSI LOMBARD

Kita ora bisa nggawe koleksi sing inspirasi saka California tanpa tekan dalan sing paling misuwur ing San Francisco: Lombard Street.

Kita seneng dalan penasaran iki, kaya kabeh wong sing ngunjungi, kanthi desain zigzag sing khas lan asli. Wolu kurva sing nggawe dalan kasebut diubengi kebon kembang lan manikur, lan pikiran kita mbayangake kabeh skateboard lan skater California sing bisa mudhun ing Lombard ST. Kanggo nglatih gerakane lan ngapikake teknik, lan foto sing apik sing bisa dijupuk saka ndhuwur uga saka dhasar dalan.

Kita kaget banget amarga ana dalan sing curam kanthi terus-terusan kurva lan ekstensi sing cendhak banget, mobil mabur tanpa nuduhake masalah, wis menang lan dadi salah sawijining pusat wisata paling apik ing San Francisco. Kita banjur ngerti manawa watesan kreativitas lan orisinalitas wis ilang lan ide apa wae, sanajan ora praktis, bisa ditindakake lan apa maneh, bisa sukses.

Lombard Street mbantu kita, ora teka kanthi desain acak lan tanpa pikiran, nanging kanggo motivasi supaya inovasi lan beda, lan gumantung karo kekuwatan ide sing apik. Iki minangka titik wiwitan kanggo desain koleksi kacamata kaca LOMBARD, sing pengin diwenehake sawetara inspirasi; Ing tangan siji, kita pengin menehi struktur ukuran gedhe lan nglengkapi estetika sing diilhami saka gaya model Amerika ing taun 60an. Sentuhan retro kaya sing dibutuhake kanggo ngrampungake kepribadian model.

Kita mbayangno Audrey Hepburn mlaku ing dalan sing paling misuwur ing SF nganggo kacamata hitam LOMBARD ing setelan ireng lan putih.

 


 

#BAREFOOTLIFE

Nalika seneng-seneng ora ana kuwatir. Hanukeii iku luwih saka mung tembung, iku gaya urip, pangrasa, cara dadi. Kita minangka generasi bocah-bocah wadon sing ngerti pentinge ninggalake kekuwatan lan urip kanthi wayahe ... Kita ngerti kepenak banget nalika nyopot sepatune, mlaku tanpa alas lan lali kuwatir sampeyan melu ngulandara ing urip kasebut kudu ditawakake, pamer kanthi apik lan modis sawayah-wayah.

Ora diidini watesan nalika urip a #BAREFOOTLIFE.

 

[tengah]