HK-011-02-PBB

Hyde Camo / Ireng

Sunglasses Hanukeii® Dheweke digawe lan kanggo wanita saiki, bebas lan semangat. Vanguard, harmoni lan kebebasan #BAREFOOTLIFE

  • Karakteristik Kacamata Terpolarisasi Hanukeii

    • Bingkai seger lan saiki kanggo wanita avant-garde
    • Lensa TAC Polarisasi Definisi Tinggi
    • CAT.3 - Perlindhungan UV400
    • Pigura digawe saka polikarbonat entheng maksimum.
    • Kasus mikrofiber klebu sampeyan bisa nyimpen kacamata lan ngresiki lensa
  • Gaya, kaendahan, alami, estetika, modernitas, avant-garde ... Wanita ing abad kaping XNUMX kuwat lan percaya dhiri. Dadi wanita sinonim karo wani. Dadi wanita sing sukses sinonim karo nglawan kekalahan lan tipis. Dadi wanita ora luwih apik utawa luwih ala tinimbang dadi pria, iku mung prekara sing beda uga apik lan istimewa. Iki minangka komplemen sing sampurna kanggo kekuwatan alam semesta: harmoni, sensitivitas, tutul, detail, kesederhanaan lan kerumitan sekaligus.

    En Hanukeii awake dhewe selaras karo kabutuhane wanita saiki. Kita nggawe produk kanggo wanita saiki sing ngerti apa sing dikarepake lan kepiye kekarepane, lan kita menehi pengalaman lan rasa seneng.

    Kita seneng urip kanthi tenang lan luwih penting, kita seneng urip kanthi tentrem. #barefootlife

  • Kacamata hitam iki wis diproduksi nganggo lensa polarisasi sing bisa mblokir sinar srengenge kanthi efektif lan uga silau lan bayangan sing digawe saka permukaan sing lancar kayata trotoar dalan, banyu segara, lsp. Mula nggayuh sesanti sing luwih alus lan luwih nyaman uga ngasilake warna lan kontras sing luwih alami.

    Dheweke duwe perlindungan UV400 ing kategori 3, saengga dadi pilihan sing tepat kanggo olahraga banyu lan olahraga musim salju, uga sampurna kanggo panggunaan saben dina lan cocog kanggo nyopir.

    Kacamata kacamata Definisi tinggi TAC HD LENGKAP Bahan kasebut digawe saka bahan sing nyedhiyakake kontras lan ketajaman sing dhuwur.


Kacamata kanggo wanita model Hyde polarisasi


KOLEKSI HYDE

Koleksi kacamata iki lair ing dalan sing apik Dalan California Hyde. Gambar dalan sing dideleng saka ndhuwur tetep ing latar mburi segara, segara, bening lan biru ing mburine, langit sing bening lan corak sing nyedhaki kita.

Ngadeg, mirsani dalan iki sing ana ing jantung San Francisco, kita mikir babagan jumlah literatur lan bioskop sing wis nempuh kutha; saka crita katresnan lan misteri antara Kim Novak lan Jimmy Stewart ing Vertigo, nganti hubungan kulawarga sing paling akrab antara Anne Hathaway lan Julie Andrews ing Putri dening Surprise.

Nalika iku kedadeyan ing kita; Napa ora ngrancang kacamata hitam sing ngemot inti dalan kutha favorit sing bisa nampung seni lan desain? Koleksi Hyde kita nyerep lan nggambarake warna funikular, bangunan ing saubenge, dermaga sing menehi tandha manawa dharatan wis rampung kanggo miwiti segara, lan nalika padhang nalika srengenge suruh banget. Ayo nyopot kacamata saka kanthong. Gaya bingkai kasebut nggoleki desain sing elegan lan sober, dilengkapi finish pucuk ing sisih ndhuwur kacamata sing nemtokake bentuk rai, ndawakake lan menehi warna, saengga sapa sing nganggo bisa ngrasakake yen dheweke mlaku ing Jembatan Gerbang Emas, utawa ngucapake salam kanggo warga lokal saka jalan khas Hyde Street.

 


 

#BAREFOOTLIFE

Nalika seneng-seneng ora ana kuwatir. Hanukeii iku luwih saka mung tembung, iku gaya urip, pangrasa, cara dadi. Kita minangka generasi bocah-bocah wadon sing ngerti pentinge ninggalake kekuwatan lan urip kanthi wayahe ... Kita ngerti kepenak banget nalika nyopot sepatune, mlaku tanpa alas lan lali kuwatir sampeyan melu ngulandara ing urip kasebut kudu ditawakake, pamer kanthi apik lan modis sawayah-wayah.

Ora diidini watesan nalika urip a #BAREFOOTLIFE.

 

[tengah]