Nganti DISKON 75% - WAKTU Wates

0

Cart sampeyan kosong

HK-004-05-PBB

Mavericks Crystal Transparan

Talla

Fitur Sunglasses Polarized

    • Sunglasses Hanukeii® kualitas paling dhuwur
    • Bingkai Unisex kanggo pria lan wanita
    • Kasedhiya Polisi Perlindungan UV400-kinerja High.3
    • Pigura digawe saka polikarbonat entheng maksimum.
    • Kasus mikrofiber klebu sampeyan bisa nyimpen kacamata lan ngresiki lensa
    • Sticker kalebu
    • Nerangake ing kothak kanthi presentasi sing ora cocog.
  • Ukuran Sunglasses polarisasi Polisi Mavericks
  • Kabeh kacamata hitam kita dikirim kanthi gratis menyang ngendi wae ing jagad iki kanthi luwih saka 40 euro.

 

* Sunglasses Hanukeii® Dheweke nduweni standar kualitas paling apik lan diakoni ing luwih saka 30 negara ing saindenging jagad amarga regane dhuwit sing ora bisa dikalahake.

[tengah]