Pungkasan saiki: € 10 GIFT - KODE 10EUROSYA

0

Cart sampeyan kosong

Sunglasses Dropshipping Hanukeii

Dropshipping

Apa sampeyan duwe toko online lan pengin adol produk kita ing format Dropshipping?

Yen mangkono, priksa manawa kita njaluk informasi lengkap babagan sistem gulung mudhun. Saiki, akeh toko sing wis adol produk kita kanthi nggunakake sistem iki.

Busana lan Aksesoris Dropshipping

Keuntungan saka Dropshipping

  • Sampeyan ngidini fokus ing dodolan, ing ndhuwur "operasi logistik" lan nyedhiakake sumber finansial sing sampeyan lakoni kanggo tumindak marketing lan promosi.
  • Resiko ekonomi suda, amarga ora prelu nandur modal ing prasarana panyimpenan, distribusi utawa kiriman, uga ora tuku produk sadurunge. Sampeyan padha sumelang ing bab adol, lan kita kabeh ngerti.
  • Sampeyan duwe katalog produk sing amba lan dianyari, amarga kita nggunakake sistem sing ngoperomatisake nganyari katalog.
  • Kita nyelehake feed data ing CSV utawa XML ing pembuangan supaya sampeyan bisa nggawe katalog anyar dianyari karo kabeh produk lan saham
  • Kita ngirim menyang para pelanggan mung 24 jam nalika sampeyan ngirim pesenan

Yen sampeyan pengin nampa informasi luwih lengkap babagan sistem Dropshipping, sampeyan mung kudu njaluk informasi luwih lengkap kanthi ngubungi kita liwat formulir iki:

Hubungi