Nganti DISKON 75% - WAKTU Wates

0

Cart sampeyan kosong

Bali lan sisih tengen mundur

Wangsul Hanukeii

 

1. Wangsul kanggo cacat manufaktur.

Pangguna bisa bali menyang HANUKEII produk sing nduwe cacat manufaktur. Ngerteni sifat produk sing dikontrak, Pangguna bakal duwe wektu setaun kanggo komunikasi HANUKEII kekurangane salaras karo dheweke. Yen wektu iki wis ngluwihi, kerusakan apa wae bakal dianggep pangguna.

Kanggo nggawe resmi, pangguna kudu ngubungi HANUKEII ing sajrone setaun, menyang alamat kontak @ hanukeii .com, sing nuduhake produk utawa produk bakal dibalekake, nempelake foto lan dhaptar rincian cacat sing ditemokake ing kono

Sepisan HANUKEII wis nampa komunikasi saka Panganggo, bakal menehi informasi babagan sampeyan sajrone 3-5 dina kerja babagan mbalekake produk. Ing kasus ngasilake, HANUKEII Bakal nuduhake menyang pangguna cara kanggo ngumpulake utawa ngirim produk rusak menyang kantor / gudang.

Saben produk sing bakal dibalekake kudu dienggo lan kabeh label, kemasan, yen ana sing cocog, dokumentasi lan unsur aksesoris asli sing digandhengake. Yen Panganggo ora terus nganggo cara iki, HANUKEII cadangan hak kanggo nolak bali.

Sawise produk ditampa lan cacat diverifikasi, HANUKEII Iki bakal menehi pangguna kemungkinan ngganti produk kanthi ciri khas liyane, kajaba yen opsi iki ora bisa obyektif utawa ora proporsional HANUKEII.

Yen kedadeyan amarga kekurangan saham, produk liyane sing nduweni ciri sing padha ora bisa dikirim, pangguna bisa milih kanggo mungkasi kontrak kasebut (yaiku ngasilake jumlah sing dibayar) utawa njaluk kiriman model liyane sing pangguna milih kanthi sukarela.

Pangiriman produk kanthi ciri sing padha utawa model anyar sing dipilih dening Panganggo, sing cocog, bakal ditindakake ing dina bisnis 3-5 sabanjure wiwit tanggal HANUKEII Pangguna bakal konfirmasi panggantos produk rusak utawa pangiriman model anyar.

Penggantian, pangiriman model anyar utawa mungkasi kontrak ora bakal menehi biaya tambahan kanggo pangguna.   

Yen pangguna mungkasi kontrak kasebut. HANUKEII bakal nindakake mbalekaken kabeh jumlah sing dibayar kanggo pangguna kanggo tuku produk rusak.

HANUKEII ngandhani Pangguna yen istilah kanggo ngasilake jumlah sing dibayar bakal gumantung saka cara pembayaran sing bakal digunakake pangguna nalika tuku produk kasebut.

2. Mundur.

Yen pangguna ora wareg karo produk sing ditampa miturut pesenan kasebut, Pangguna, sesuai karo UU Umum kanggo pertahanan Konsumen lan Pangguna, bakal duwe wektu patbelas (15) dina tanggalan kanggo ngasilake totalitas tatanan kasebut utawa, yen sampeyan seneng, sampeyan bisa ngasilake produk sing nggawe total order lan kabeh tanpa paukuman lan tanpa kudu nuduhake sebab-sebab.

Nanging, Pangguna kudu ngasilake biaya langsung HANUKEII, apa sampeyan mbaleni pesenan kanthi lengkap utawa mutusake ngasilake mung sawetara produk ing urutan.

Kanggo nggawe resmi, sampeyan kudu ngubungi HANUKEII ing alamat kontak @ hanukeii . com, kanthi ngirim formulir penarikan sing lengkap sing ngemot Syarat lan Ketentuan kasebut minangka ANNEX 1. Sawise nampa komunikasi kasebut, HANUKEII Bakal nuduhake cara ngirim pesenan menyang kantor utawa gudang.

 

HANUKEII ora tanggung jawab kanggo perusahaan kurir sing dipengini pangguna kanggo ngasilake tatanan kasebut. Ing pangertèn iki, HANUKEII nyaranake menyang Pangguna kasebut mbutuhake perusahaan kurir nyedhiyakake bukti pangiriman Sawise kurir wis setor produk ing kantor HANUKEII, supaya Pangguna ngerteni manawa produk wis dikirim kanthi bener HANUKEIIHANUKEII ora tanggung jawab kanggo alamat sing pangguna ngirim pesenan kanggo bali. Sampeyan kudu dadi kantor ing kasus Eropa. Yen ora duwe konfirmasi pangiriman lan pangguna ora menehi resi pangiriman, HANUKEII ora bakal tanggung jawab kanggo kerugian lan bakal dadi pangguna sing kudu nuntut perusahaan transportasi sing wis dikontrak.

Biaya kanggo mbalekake pesenan (kayata biaya kirim liwat perusahaan kurir) bakal ditanggung langsung dening pangguna.

Produk kasebut kudu digunakake lan kabeh label, kemasan lan, yen ana sing cocog, dokumentasi lan unsur aksesoris asli sing digandhengake. Yen Pangguna ora nerusake cara iki utawa yen produk wis ngalami kerusakan, pangguna bisa nrima yen produk kasebut bakal ngalami panyusutan utawa HANUKEII wangsul bisa uga ditolak.

Sepisan HANUKEII priksa manawa tatanan kasebut kanthi becik, HANUKEII bakal nerusake ngasilake jumlah total sing dibayar dening pangguna.

Yen Pangguna mutusake mbalekake pesenan kanthi lengkap, HANUKEII bakal bali menyang Panganggo kabeh jumlah sing bakal dibayar lan yen dheweke mung ngasilake produk, mung bagean sing cocog karo produk kasebut bakal dibalekake.

HANUKEII ngandhani Pangguna yen istilah kanggo ngasilake jumlah sing dibayar bakal gumantung saka cara pembayaran sing bakal digunakake pangguna nalika tuku produk kasebut. Ing kasus apa wae, HANUKEII bakal ngasilake jumlah sing dibayar sanalika bisa, lan ing kasus apa wae, sajrone 14 dina tanggalan sawise tanggal produk kasebut ditampa.

 

Kebijakan Pertukaran Produk

HANUKEII ora ngakoni pangowahan antarane produk sing dituku pangguna kanggo produk liyane sing ditawakake ing situs web.

Yen pangguna pengin nggawe pangowahan produk, dheweke kudu nggunakake hak mundur amarga padha ing klausa 6.2 lan banjur tuku produk anyar sing dikarepake.