HANUKEII KANGGO KABEH

Kita minangka apa sing kita urip lan kita urip kanthi kepiye. Hanukeii Sampeyan rada angel nerangake nanging gampang dingerteni yen sampeyan ngrasakake. Iki minangka perasaan sing ora bisa diterangake, sing nggawe sampeyan desah ing wektu sing tepat, ing pungkasane sampeyan ngerti yen kuwatir sampeyan wis ditinggalake lan sampeyan wiwit krasa seneng nikmati wektu sing nyenengake.

Apa sampeyan ngelingi emosi sing sampeyan alami saben sampeyan nemu prekara?

Kaya nalika, sawise lelungan dawa, sampeyan muter jendhela mobil lan ngeculake udhara, sampeyan mandheg ing pinggir jendhela lan wiwit ngambu ambune uyah, mambu segara sing ngisi rasa seneng lan bungah. . Segara iku nampani sampeyan, ngumumake yen sampeyan wis nyedhak.

Utawa wayahe unik, nalika sampeyan nyedhak ing pesisir, sampeyan tetep tanpa alas lan ngrasakake wedhi alus, sing wiwit nutupi sikil sampeyan, katon ing antarane driji sikil saben segara teka, sampeyan kudu ngresiki sikil sampeyan bola-bali, supaya sampeyan luwih entheng, lan sampeyan sadhar yen urip saben dinane bakal mandheg.

Yaiku sensasi sing ditawakake angin segara, yaiku obah ing antarane godhong telapak tangan, nyikat rambut, nggawe stroke anyar, lan banjur ngelus praupane, nyengkuyung sampeyan nyemplungake banyu. , yaiku wayahe pas, yaiku Hanukeii.

Urip sing bokonge

Hanukeii iku ayem

Hanukeii yaiku warna oranye nalika surup katon ing segara sing tenang. Sampeyan uga tentrem sing sampeyan rasakake nalika ndeleng saka pantai.

Hanukeii Iki minangka bisu sing diowahi dening ombak sing nempuh ing sisih sampeyan.

Hanukeii iku intine "dolce far niente", iku seneng ora nindakake apa-apa. Iki minangka pengamatan kepiye srengenge, kanthi alon, tekan pucuking langit paling dhuwur, lan kepiye mengko, kanthi cara sing padha kaya mengkene, dheweke surup maneh.

Nalika kesederhanaan dadi sampurna, nalika kesusu, keluwih-luwih lan ketegangan kalebu kasunyatan sing sejajar. Iku Hanukeii.

Iki mlaku-mlaku mulih ing wayah wengi, ngrasakake segara ing latar mburi kanthi disinari dening rembulan. Hanukeii Yaiku rasane tangi ngerti yen wis ana wektu. Kanggo sarapan, mlayu ing pinggir pantai, turu luwih suwe.

Iki turu ing pantai ing sangisore payung sawise metu saka banyu, yaiku garis bikini putih ing jejere kulit kulit; Hanukeii minangka pirembagan sing tulus, nyenengake lan tenang ing wayah awan.

Hanukeii yaiku apa sing paling digoleki: Hanukeii iku wayahe tentrem.

KANGGO ING KANGSA

Hanukeii Yaiku istirahat kanthi rutinitas.

Wayahe nalika aspal malih dadi pasir, mobil dadi prau, tas dadi papan selancar, lan tumit dadi sandal.

Minangka wayahe sadurunge numpak pesawat, yaiku perjalanan ing kreta, ndeleng dalan liwat jendela mobil nalika mbayangake wayahe ndeleng segara, rada kabur ing jarak, ing cakrawala. Rasane seneng banget yen sampeyan ngerti yen kudu sithik. Wulu iki wujude mandheg amarga asor. Kasunyatane yen ngluwihi pangarepan.

Hanukeii iku wayahe ilang. Iki minangka jam sing nguap lan jam lali ing laci. Hanukeii iku duwe kabeh wektu ing jagad, duwe saben menit, saben wayahe lan njupuk kauntungan ing lingkungan sing tenang.

Ora kepengin dina rampung, gawe sewu rencana, ora preduli jam pira sampeyan turu. Hanukeii lagi ora bisa turu kanggo ndeleng sunar srengenge.

Hanukeii uga memori manis ing pantai, srengenge lan pasir sing terus katon saben-saben ing antarane sepatu, sanajan sawetara minggu sawise mulih.


Apa Sampeyan pengin TALK TO US?

LAMPIRAN AS PESESAN

Sanajan kita seneng karo esensi lan asli, kita isih ana ing jaman digital dadi yen sampeyan pengin nemokake, sampeyan bisa ngirim pesen nganggo formulir iki lan bakal enggal dijawab.