Metaverse lan masa depan blanja online

November 05, 2021

Metaverse lan masa depan blanja online

Iki minangka wektu sing beda-beda nalika kita urip, kaya-kaya dijupuk saka film Hollywood, sing saben wektu misahake fiksi saka kasunyatan luwih angel. Lan ora kurang, saiki jaringan sosial lan piranti seluler kita wis dadi salah sawijining papan sing ana konsentrasi wong sing luwih gedhe kaya-kaya kita ngomong babagan papan fisik, lan sing luwih nggumunake maneh. Metaverse. 

maneh? Ya, nyatane pisanan istilah iki digunakake ing tangane penulis Neil Stephenson ing novel Snow Cash ing ngendi ing mangsa ngarep ana wong sing ngirim pizza nemokake virus: 'Snow Cash', nanging virus iki ana ing ing Metaverse  donya podo ngendi iku master samurai ... kabeh iki uga soko padha Matrix

Wong-wong ing hologram nindakake spinning metaverse facebook hanukeii

Mungkin sampeyan uga kelingan nalika padha ngomong saka game peran, kayata Second Life lan Sims, ngendi a avatar  lan sampeyan manggon donya podo karo kanca-kanca, sampeyan tuku omah, mobil, sampeyan bisa lan malah tresna. Mung nalika kita panginten sing wis mung video game kanggo sektor tartamtu masyarakat kayata tukang game, kurungan global kudu kedadeyan kanggo digital lan internet kaya sing wis dingerteni nganti saiki, kanggo muter 360º lan berkembang kanthi kecepatan sing kadhangkala angel diproses lan - kudu diakoni - rada medeni. 

Nanging Metaverse ora mung istilah sing digunakake dening tukang game lan penyayang fiksi ilmiah. Ketoke ide nggawe jagad alternatif wis ana ing jagad kreatif lan saiki wis ana iklan portas kanggo ngalami iku ing wong ... utawa supaya katon adoh.

Secara teknis, ing Metaverse Iku donya maya sing kita kabeh nyambung liwat piranti kayata kacamata kasunyatan sing ditambah, utawa mbok menawa ing mangsa ngarep liwat jam tangan pinter, smartphone utawa layar. Nganti saiki, iki wis dadi kasunyatan, ana yuta perusahaan sing nggawe game video kanthi kasunyatan ditambah mung ngarahake luang lan panyebaran mental, nanging saiki, ide nggawe kasunyatan paralel ing ngendi urip nyata saben wong duwe dimensi liyane. . 

Mark Zuckemberg Hologram virtual reality

Sing mimpin nggawe jagad iki virtual ora liya lan ora kurang saka Mark Zuckemberg nitahake lan pangadeg Facebook. Nyatane, kabeh kerusuhan iki diwiwiti nalika dheweke ngumumake yen dheweke wis mutusake nggawe 'Meta' perusahaan jinis payung sing nyakup jaringan sosial kanthi bobot luwih akeh ing industri digital: Facebook, Instagram lan WhatsApp. Nanging ngluwihi wis digawe imbuhan cilik iki, asal saka jeneng 'Meta' rawuh minangka kita kasebut saka Metauniverso, kang ora ketepakan. 

Zuckemberg negesake manawa kabutuhan manungsa kanggo jarak sosial sing saya tambah abot lan ora nyaman sing diadhepi jagad nalika ngadhepi nindakake umume kegiatan rutin kanthi online, menehi tandha titik balik lan kudu golek solusi sing cocog karo jinis iki. owah-owahan. Mulane dheweke nggawe Meta, perusahaan sing, ngluwihi app nyakup, ngusulake kita manggon ing wong, nanging fisik nggawe seri fasilitas tanpa perlu kanggo mindhah dicokot. Kita nerangake luwih apik. 

Bayangake mbukak Instagram lan ndeleng kanca-kanca ing Coachella urip lan mikir kepiye sampeyan pengin ana ing kana, luwih saka siji sing kedadeyan karo kita. Inggih, karo Meta sampeyan bisa ing konser yen sampeyan mbukak app, sijine kaca tingal augmented kasunyatan kaya sing Oculus saka Facebook Lan iku, avatar digawe kanggo sempurno kaya sampeyan, sampeyan bakal ing Coachella sanajan sampeyan mil adoh. Apa angel dipercaya? 

Wonten pundi Ariana Grande? Mbokmenawa ing omahé ing Los Angeles CA, nanging apa yen kita marang sing uga ing Costa Believer ing lor-kulon saka Battle Island. Iki minangka jagading jagad sing minangka bagean saka platform game video Fornite, lan Ariana Grande utawa luwih, Avatar dheweke, manggon ing papan kasebut, sing main game video iki bakal bisa ngatasi pirang-pirang alangan lan melu konser sing diwenehake dening Ariana. Grande dhewe.. Acara iki nalika web ambruk, amarga para penggemar dheweke kaget amarga disambungake ing wektu sing padha, nglawan perang virtual karo Ariana Grande ing urip nyata. Lan iku, sawise kabeh, carane kita sebutno kita nglampahi akeh wektu ing internet sing wis dadi bagéan saka apa kita ngerti minangka nyoto. 

Perusahaan liyane sing wis milih kanggo miwiti kanggo ngilangke tapel wates antarane fisik lan virtual Wis dadi merek sandhangan lan jagad e-commerce, lan kita bakal menehi pitutur sing luwih apik, amarga Meta mikir kabeh sektor lan utamane ing industri toko, kanthi sabdhoning ora bakal ana alesan maneh kanggo ora blanja online. Contone, Balenciaga lan Gucci ora klelep dening watesan akses amarga pandemi lan amarga langkah-langkah saya tambah lan koleksine ora mandheg, dheweke mutusake nggawe parade liwat Fortnite. Sing becik yaiku nggawe pengalaman sing cedhak karo urip dhewe. 

Belanja virtual metaverse Facebook

Proposal kasebut yaiku sampeyan bakal bisa ngakses toko e-commerce, kanthi avatar sampeyan, coba dhewe lan bisa ndeleng kepiye sandhangan kasebut, dadi kacamata utawa sepatu. Avatar bakal dirancang ing gambar lan mirip, kanthi pangukuran, swara, sadurunge nyeret, lsp. Dhewe, apa sing ditindakake sawetara merek yaiku nggawe saringan sing sampeyan bisa nganalisa kaya apa sing bakal sampeyan tuku. 

Iki saka Metaverse sing isih minangka konsep, nanging ora adoh banget, amarga Facebook lan Twitch saingan kanggo ndeleng sapa sing bakal dadi sing pertama ngembangake platform lan piranti sing bakal diiringi. Diperkirakan rata-rata ora ana maneh ing Eropa sekitar 10.000 wong sing bakal direkrut kanggo nyumbang kanggo nggawe jagad iki. 

Mesthi wae, yen sampeyan maca kanggo kita saka Auckland, Selandia Baru lan seneng kaca tingal kita, sampeyan bisa nyoba lan manggon pengalaman barefootlife tanpa ninggalake omah, kok ora? 

FAQ

1. Apa Meta padha karo Metaverse? 

Ora padha. Meta yaiku jeneng perusahaan Facebook sing nyakup Instagram, Facebook lan WhatsApp. Nanging, ana hubungane karo istilah Metaverse, yaiku jagad maya kasunyatan sing maju ing ngendi wong bisa ngembangake urip. 

2. Apa jeneng Facebook Metaverse? 

Iku disebut Meta Platforms Inc. lan kasusun saka seri saka aplikasi karo pengalaman kasunyatan virtual sing dianggo kanthi nyambungake menyang piranti sing transports pangguna menyang pemandangan digital sing dipilih. 

3. Apa Oculus Quest 2? 

ing Oculus Quest 2 Iki minangka kaca tingal kasunyatan virtual sing digawe Facebook sing beda karo liyane kanthi luwih nyaman lan luwih murah dibandhingake karo pasar liyane. 


4. Apa game sampeyan bisa muter karo Oculus Quest? 

Model iki saka Kacamata VR padha duwe fungsi kanggo macem-macem video game, kayata Resident Evil 4, Robo Recall, Medal of Honor.

Andrea Vélez Editor



Ndeleng artikel lengkap

Kacamata XXL a la Victoria Beckham lan Marta Lozano
Kacamata XXL a la Victoria Beckham lan Marta Lozano

November 04, 2021

Ing artikel kita saiki wis nyiapake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan tren ing Kacamata XXL saka tangan loro prescriber fashion kayata influencer Marta Lozano lan desainer Victoria Beckham. Apa sampeyan pengin nggawe sampeyan? On Pasuryan India kita duwe jinis sampurna saka sunglasses kanggo sampeyan.
Ndeleng artikel lengkap
10 kafe paling ayu ing donya
10 kafe paling ayu ing donya.

November 03, 2021

Ana kutha-kutha gaib, uga panggonan lan sudhut sing sampeyan temokake ing kono, ing kasus iki, kita wis nggawa sampeyan dhaptar 10 paling apik. kafe sing bisa ditemokake ing donya, padha sing paling ayu lan kanthi cara sing paling Instagrammable. Apa sampeyan pengin ngerti apa iku?
Ndeleng artikel lengkap
Timothée Chalamet: Gaya lan Kacamata Hitam
Timothée Chalamet: Gaya lan kacamata.

November 02, 2021

Timothée Chalamet Dheweke dikenal ing saindenging jagad amarga bakat akting lan ing njaba iki minangka pathokan gaya lan fashion. Saben taun, karakter iki nggumunake kita kanthi gaya glam rock lan ngrusak paradigma, nanging saliyane iki, dheweke ngerti banget carane nggabungake dheweke. kacamata ireng. Kita ninggalake sawetara tips!
Ndeleng artikel lengkap