Timothée Chalamet: Gaya lan kacamata.

November 02, 2021

Timothée Chalamet: Gaya lan Kacamata Hitam

Raine wis akrab karo awake dhewe. Ing asas amarga kita wis ngomong bab iku, ya ... ngendi kita pitutur marang kowe 10 perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan Timothee Chalamet  lan uga amarga taun-taun kepungkur, luwih asring kita ndeleng dheweke ing layar gedhe, ngusap pundak karo sutradara gedhe lan kapribaden Hollywood. Kasunyatane yaiku aktor Amerika sing keturunan Prancis iki wis bisa nggabungake ing jagad hiburan amarga bakat akting, uga ing jagad fashion, nggawe tren anyar ing gaya lan kepribadian.

Nanging, ana bab artis iki sing narik kawigatosan kita, saliyane gayane sing ngrusak kanon busana pria, mbuktekake manawa iki pancen mboseni. Gaya busana kasebut ora mung katon ing karpet abang saka macem-macem penghargaan, nanging uga ing industri fashion, lan kita seneng amarga dheweke ngerti carane nggabungake kanthi sampurna. kacamata hitam, sing ngelingake kita akeh model kita Pasuryan India, kanggo pigura geometris lan werna ireng. Mulane ing artikel kita dina iki ing Hanukeii Kita arep menehi pitutur marang kowe sethithik babagan penampilan kontroversial lan kacamata hitam dheweke. 

1. Nganggo setelan olahraga ing Donosti lan kacamata hitam. 

Kacamata San Sebastian Festival Timothée Chalamet

Kanggo festival film San Sebastián, Timothee mutusake supaya ora dadi rumit nalika mikir babagan apa sing bakal dipakai lan kaget kabeh wong kanthi nganggo setelan olahraga lan sepatu olahraga. Apa sampeyan ngerti aksesoris endi sing bisa ngilangi tampilan kusut, kacamata hitam kanthi pigura geometris lan ireng, kanthi rincian cilik nanging penting banget. rasukan rasukan Pangowahan lengkap. 

2. Nganggo setelan metalik lan nambahake kacamata ireng maneh 

Timothee Chalamet Kacamata Sunglasses Cannes Film Festival

Kanggo festival film Cannes 2021, aktor kasebut nganggo jas seragam perak, nyekeli rod dhuwur, kanggo salah sawijining acara paling apik ing industri film. Ngurmati kolaborasi karo sutradara Wes Anderson, aktor kasebut nganggo jas perak sing nggumunke, nanging ing wektu sing padha, klambi perak sing spektakuler lan kacamata hitam sing katon apik banget sadurunge lampu kilat. 

3. mode Rockstar tanpa rockstar, nanging sunglasses. 

Kacamata Timothee Chalamet Kab

Ing 'Gala' liyane ing ngendi dheweke ngumumake partisipasi ing film biografi penyanyi Bob Dylan, dheweke mutusake kanggo rawuh kanthi kaos T-shirt sing dicithak saka band Gorillaz, celana belang lebar banget jinis Bettle Juice XNUMXs, lan sepatu bot jinis militer ireng. Supaya ora koyone dina Minggu esuk karo mabuk lan sampeyan arep menyang supermarket kanggo entuk apa-apa kanggo urip, aktor mutusake kanggo njupuk aksesoris sekutu, kacamata ireng lan nganggo kaos dawa ing ngisor. klambi kang, contributing tutul elegan. 

4. Diamond tracksuit lan sunglasses. 

Kacamata Timothee Chalamet Venice

Acara liyane nalika aktor kaget karo penampilan sing luar biasa yaiku nalika dheweke nekani Festival Film London, ing ngendi dheweke nganggo setelan olahraga sing digawe saka 15.000 payet lan 3.000 kristal Swarovski. Sweatshirt kasebut spektakuler lan apik banget karo celana abu-abu sing prasaja banget. Uga tutul maneh karo aku ngrampungake na rasukan rasukan lan nggawe dheweke katon kaya bintang film sing kacamata hitam.

5. Werna padhet kanthi sabuk koral, lan kacamata hitam. 

Festival Film Busan, Timothée Chalamet

Ing festival film Busan aktor dirawuhi karo monochrome spektakuler, kang ing kawitan marketing katon kaya seragam militèr magepokan karo boots, nanging ana loro aksesoris sing menehi corak kanggo taruhan iki. Ing tangan siji, sabuk karang-colored lan ing liyane, persis kacamata ireng, menehi aktor sing katon seger, enom lan artistik. 

Muga-muga sampeyan seneng karo artikel kita dina iki lan bakal menehi inspirasi yen sampeyan pengin nyalin gaya protagonis saka Kiriman Prancis, sampeyan wis ngerti yen karo kita sampeyan entuk sing penting, kacamataYen ora, supaya imajinasi sampeyan mabur, sing paling penting yaiku orisinalitas lan gaya sampeyan, sing paling apik nggambarake kepribadian sampeyan. 

Andrea Vélez Nulis



Ndeleng artikel lengkap

Metaverse lan masa depan blanja online
Metaverse lan masa depan blanja online

November 05, 2021

Bayangake sampeyan blanja online lan sampeyan bisa nyoba kita Hyde ireng lan weruh yen kaca tingal sing cocog karo sampeyan. edan! Mbok menawa kita lagi nyekseni jaman anyar internet: The Metaverse. Ing artikel kita dina iki kita pitutur marang kowe apa iki bab apa saben wong ngomong bab. Apa sampeyan bakal ditinggal tanpa ngerti?
Ndeleng artikel lengkap
Kacamata XXL a la Victoria Beckham lan Marta Lozano
Kacamata XXL a la Victoria Beckham lan Marta Lozano

November 04, 2021

Ing artikel kita saiki wis nyiapake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan tren ing Kacamata XXL saka tangan loro prescriber fashion kayata influencer Marta Lozano lan desainer Victoria Beckham. Apa sampeyan pengin nggawe sampeyan? On Pasuryan India kita duwe jinis sampurna saka sunglasses kanggo sampeyan.
Ndeleng artikel lengkap
10 kafe paling ayu ing donya
10 kafe paling ayu ing donya.

November 03, 2021

Ana kutha-kutha gaib, uga panggonan lan sudhut sing sampeyan temokake ing kono, ing kasus iki, kita wis nggawa sampeyan dhaptar 10 paling apik. kafe sing bisa ditemokake ing donya, padha sing paling ayu lan kanthi cara sing paling Instagrammable. Apa sampeyan pengin ngerti apa iku?
Ndeleng artikel lengkap