Kacamata XXL a la Victoria Beckham lan Marta Lozano

November 04, 2021

Kacamata XXL a la Victoria Beckham lan Marta Lozano

Kekirangan sing dirasakake sawetara influencer lan selebriti kanggo kacamata hitam XXL dikenal. saka Hanukeii Kita arep menehi push sethitik kanggo wani karo salah siji saka wong-wong mau.

Kita ngomong babagan Victoria Beckham, lair tanggal 17 April 1974 ing Harlow (Inggris). Pengusaha wanita sukses, perancang busana, lan penyanyi sing dijuluki gadis rempah-rempah sing apik, dadi garwane mantan pemain bal-balan David Beckham tanggal 4 Juli 1999, karo dheweke wis duwe anak 4.

Kacamata Victoria Beckham XXL Hanukeii

Saliyane wis menangaké "British Fashion Award" ing 2011 kanggo karyane minangka desainer kanggo moda Saka merek DVB dhewe (David Victoria Beckham), sing utamane nggawe jins, celana pendek lan aksesoris gawenan tangan, dheweke sukses ngedol ing antarane aktris utawa artis terkenal kayata Sarah Jessica Parker, Beyonce, Madona utawa Jennifer López. Dadi perusahaan sampeyan tuwuh kanthi eksponensial saben taun.

Bisa uga ana hubungane karo prestasi utawa dadi perintis ing gaya, nanging Victoria wis nggawe tren kanthi potongan rambut, penampilan apik lan nganggo kacamata hitam sing biasane dipilih ing ukuran XXL.

Sanajan ing musim dingin srengenge ora sumunar banget, kita bisa ngetrapake saran fashion Victoria lan ditransfer menyang lemari klambi, milih kacamata sing dadi tren kaya kacamata hitam koleksi kita. Laguna; nglereni Mripat kucinging werna kayata Bi - magenta utawa kura-kura utawa ing Pacific ing Marble / Burgundy utawa Tortoise / Werna ireng, sing mbantu kontras karo gaya, klasik o olahraga lan nggawa fun ing dina kurang padhang saka tiba lan mangsa teka.

Kita uga disabetake dening gaya saka Marta Lozano Pascual, Lair ing Valencia tanggal 26 Juli 1995. Dheweke dadi model lan influencer sing misuwur ing negara kita, sing duwe pengikut meh siji yuta ing Instagram.

Kacamata Marta Lozano XXL Hanukeii

Dheweke miwiti nalika umur 18 taun mbukak akun nalika sinau hukum, karir sing kudu disisihake nalika merek wiwit nglamar, pisanan sing cilik banjur sing gedhe. Marta uga dadi pengusaha, dheweke wis ngembangake rutinitas kecantikan kanthi produk perawatan kulit kosmetik.

Kita seneng gaya kandel lan ora konvensional, amarga dheweke ora ngetutake aturan kasebut. Dheweke bisa mbayar, amarga dheweke ana ing pinggiran fashion, dheweke ora kantun minggu fashion lan nggumunake karo penampilan karpet abang ing festival kaya Cannes, kang wis duwe telung penampilan. Saka apa sing dikandhakake, dheweke seneng didhukung dening tim merek sing menehi visibilitas saben taun.

Kita seneng karo sentuhan sing kurang ajar yen pilihan kacamata hitam menehi dheweke katon, tansah kanthi bentuk aneh sing mbedakake dheweke, nglengkapi dheweke lan nyorot karakter spontane.

Sunglasses Hanukeii Soma Camel, Hyde Camo

kita Kacamata hitam  Hyde Camo utawa ijo, padha bisa dadi pelengkap apik kanggo rasukan tiyang istri karo wangun kothak ekstra-gedhe, uga unta Soma kita, kang nambah dinamisme kanggo sembarang gaya lan mundhakaken tingkat kecanggihan.

FAQ 

1. Apa sing disinaoni Victoria Beckham?

Dheweke sinau tari lan modeling ing Sekolah Seni Teater Laine kang rampung ing 17 taun. Victoria Adams minangka anggota saka grup Persuasion lan sawise Spice Girls kang ing wiwitan diarani Tutul.

2. Ing ngendi Victoria lan David Beckham nikah?

Pasangan kasebut ngrayakake pernikahane ing Lapangan Golf ing Lutrellstown Castle Resort ing Dublin, Irlandia. Kastil sing mewah, dijaga lan dihias kanthi apik kanthi lapangan golf wiwit taun 1500.

3. Kenapa Victoria Beckham wiwit nganggo kacamata hitam?

Sejatine dheweke nggunakake kaca tingal XXL pisanan amarga ora nuduhake rasa kesel yen ora cukup turu ing wayah wengi, kaya ibu sing duwe anak.

4. Marta Lozano saiki manggon ing ngendi?

    Marta lan pasangane wis pindhah menyang apartemen tengah 155 meter persegi ing Valencia.

    5. Sapa jenenge perusahaane Marta Lozano? 

    Perusahaan influencer Spanyol Marta Lozano diarani 'The Glowfilter' lan minangka garis kosmetik perawatan kulit. Nggawe rutin perawatan kulit sing prasaja lan efektif liwat produke. 

    Lola Ripolles Editor



    Ndeleng artikel lengkap

    Metaverse lan masa depan blanja online
    Metaverse lan masa depan blanja online

    November 05, 2021

    Bayangake sampeyan blanja online lan sampeyan bisa nyoba kita Hyde ireng lan weruh yen kaca tingal sing cocog karo sampeyan. edan! Mbok menawa kita lagi nyekseni jaman anyar internet: The Metaverse. Ing artikel kita dina iki kita pitutur marang kowe apa iki bab apa saben wong ngomong bab. Apa sampeyan bakal ditinggal tanpa ngerti?
    Ndeleng artikel lengkap
    10 kafe paling ayu ing donya
    10 kafe paling ayu ing donya.

    November 03, 2021

    Ana kutha-kutha gaib, uga panggonan lan sudhut sing sampeyan temokake ing kono, ing kasus iki, kita wis nggawa sampeyan dhaptar 10 paling apik. kafe sing bisa ditemokake ing donya, padha sing paling ayu lan kanthi cara sing paling Instagrammable. Apa sampeyan pengin ngerti apa iku?
    Ndeleng artikel lengkap
    Timothée Chalamet: Gaya lan Kacamata Hitam
    Timothée Chalamet: Gaya lan kacamata.

    November 02, 2021

    Timothée Chalamet Dheweke dikenal ing saindenging jagad amarga bakat akting lan ing njaba iki minangka pathokan gaya lan fashion. Saben taun, karakter iki nggumunake kita kanthi gaya glam rock lan ngrusak paradigma, nanging saliyane iki, dheweke ngerti banget carane nggabungake dheweke. kacamata ireng. Kita ninggalake sawetara tips!
    Ndeleng artikel lengkap